Okrenimo se budućnosti i vratimo povjerenje Zelinčana

Aktualno 22. lipnja 2016

“Prestanimo se vraćati u prošlost, nego okrenimo se budućnosti. Iz prošlosti trebamo nešto naučiti, izvući pouku, a ne živjeti idalje u njoj i potpirivati stare razmirice. Čekaju nas izbori i potrebno nam je zajedništvo, suradnja i međusobno povjerenje. Trebamo vratiti povjerenje građana u SDP u Zelini. Možda neće biti lako, no uvjeren sam da vi to možete.” rekao je Mihael Zmajlović, predsjednik Županijske organizacije SDP-a Zagrebačke županije na izvanrednoj izbornoj konvenciji održanoj sinoć u Svetom Ivanu Zeline.
Do izvanredne konvencije došlo je nakon raspuštanja organa organizacije zbog loših rezultata na prijevremenim lokalnim izborima i stagnacije. Novo vodstvo Gradske organizacije SDP-a Sveti Ivan Zelina čine mlađi i stariji članovi i članice čime je postignut idealan omjer iskustva i entuzijazma te dobrih ideja, ali i rezultata neće manjkati.

“Vrlo vjerojatno nas prvo čekaju parlamentarni izbori pa onda lokalni. Kažem vrlo vjerojatno jer je ova sad već bivša Vlada dokazala da je kod njih sve moguće i da ne prezaju ni pred čim samo da ostanu na vlasti. To je jedan neuspjeli eksperiment i Hrvatska si ne može priuštiti više čekanje. Trebamo preuzeti odgovornost. Građani to od nas očekuju i nikakvo sitno politikanstvo ili igre to ne bi smjele kočiti.” nadovezao se Zmajlović na aktualnu političku krizu u Hrvatskoj.