POTPISIVANJE KOALICIJSKOG SPORAZUMA SDP – HNS – HSLS i HSU ZA LOKALNE IZBORE U VELIKOJ GORICI

Aktualno 11. siječnja 2013

Danas 11. Siječnja 2013. u 11 sati u prostorijama GO SDP-a Velike Gorice predstavnici stranaka SDP – HNS – HSLS i HSU potpisali su koalicijski sporazum za predstojeće lokalne izbore u Velikoj Gorici. Na potpisivanju sporazuma predstavljena je i zajednička kandidatkinja za gradonačelnicu Velike Gorice saborska zastupnica gđa. VESNA FABIJANČIĆ KRIŽANIĆ.

Gdja. Fabijančić Križanić istaknula je da je ovaj sporazum želja svih koalicijskih partnera da se napravi iskorak za bolje velikogoričko sutra, ali sutra koje će značiti kvalitetne promjene u svim segmentima i bolji život za građane Gorice.

Velika Gorica je nesumnjivo grad s potencijalom u svakom pogledu, no to je grad u kojem u proteklih 20 godina nije izgrađena niti jedna škola, niti jedan dječji vrtić, niti jedan objekt društvenog sadržaja…

Brojem stanovnika Velika Gorica je 6. grad u Hrvatskoj, nažalost u ostalim realnim pokazateljima daleko zaostajemo za 6. mjestom i značajem koji bi morali imati u odnosu na broj stanovnika. Velika Gorica je grad koji stagnira, Velika Gorica je grad koji nažalost nazaduje i upravo stoga, odlučili smo na sljedećim izborima nastupiti zajedno, jer imamo i znanje i kvalitetu i iskustvo napraviti potreban pomak;probuditi Goricui to ne samo u figurativnom već i u stvarnom smislu – izjavila je saborska zastupnica i kandidatkinja za gradonačelnicu gdja. Vesna Fabijančić Križanić.

Naglašeno je da će tijekom sljedećih dana, tragom već definiranih i usuglašenih odrednica, radna skupina izraditi program za nastup na izborima, koji će biti osnova zajedničkog djelovanja za razdoblje 2013.-2017.

Sigurna sam da će građani prepoznati kvalitetu našeg programa, kao i ljude koji će biti nositelji realizacije istog i da će nam ukazati svoje povjerenje te im želim uspješnu 2013. godinu koja će donijeti boljitak našem gradu – dodala je Vesna Fabijančić Križanić.

Na kraju svog obraćanja kandidatkinja za gradonačelnicu Velike Gorice se zahvalila i svojim kolegama i koalicijskim partnerima Goranu Beusu Richembergu, te jednom i drugom Mariu Šipušiću i Cvitanu na vrlo otvorenim, direktnim, ali i prijateljskim razgovorima koji su prethodili današnjem potpisivanju.

Gradska organizacija SDP-a

Velika Gorica